Service på bil fra alle bilmærker og modeller

Hos CBH Auto & El Specialisten har vi 31 års branchekendskab og dermed en bred erfaring indenfor service på bil af de fleste bilmærker. Vi er godkendt til at udføre service på alle bilmærker og bilmodeller, hvilket betyder at du beholder en eventuel garanti på bilen.

Vi servicerer biler for både private og erhvervskunder, der blandt andet tæller Taastrup/Vallensbæk/Ishøj Brandvæsen og Beredskab Øst, der er nogle af Danmarks mest krævende arbejdspladser i forhold til funktionalitet og holdbarhed. Vores private kunder kommer primært fra Taastrup, Hedehusene og Albertslund, dog er alle velkomne hos os.

Rettidigt serviceeftersyn giver færre omkostninger

Rettidig service giver færre omkostninger. Vi tilbyder alle former for service på din bil, det kan være alt lige fra Lille Service (Olie + Filter) til Fabriksspecificeret Service.

Finder vi nogle fejl eller mangler under et service på bil, kontakter vi dig selvfølgelig med et tilbud på udbedring, inden vi foretager os mere.

Hvad koster service på bil?

Vores priser for service begynder ved 1.250 kr. inklusive moms.

Denne pris er inklusive olie og oliefilter (op til 4 liter olie).

Vi har naturligvis alt nødvendigt test-, måle- og diagnosticeringsudstyr. Samtidig har vi et stort netværk af leverandører, som udelukkende leverer kvalitetsprodukter.

Kontakt os på telefon 20 68 06 18 eller skriv til e-mail cbh@cbh.dk, hvis du ønsker et tilbud på service til netop din bil, eller hvis du vil bestille tid.​

Indhent et GRATIS tilbud

Udfyld felterne med dine informationer:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​ÅBNINGSTIDER

​​Mandag til fredag 

8.00 - 16.00​

​CBH Auto & El Specialisten

Øtoftegårdsvej 4 

2630 Taastrup

Tlf.: 20 68 06 18

E-mail: cbh@cbh.dk 

CVR: 13990506

Det siger vores kunder